Min første højtaler

Tilmeld dig eller via
Min første højtaler
Info
#6.340
Tir. 18:00-20:45
Startdato
17. september 2024.
Slutdato
4. februar 2025.
16 undervisningsgange
Aldersgruppe
Til og med 18 år
Klassetrin
Fra og med 7. kl.
Maks. elever
10
Ledige pladser
10
Tilmelding fra
17.06.2024
Tilmelding til
06.09.2024
Venteliste til
06.09.2024
Tilmeldingsstatus
Åbent for tilmelding
Holdet oprettes om 6 tilmeldinger.

Mødetider
Vis
Tilføj til kalender Tilføj til kalender

Undervisere
- Jan Zachariasen Ryom
Placering

Ungkolding, C.F.Tietgensvej 7c
placeholder placeholder
C. F. Tietgensvej 7C
6000 Kolding
Tilmeld dig eller via

På dette hold har vi fokus på at få lyd ud af noget, vi bygger selv. I den proces kommer du til at lære mere om lyd generelt, og du kommer også til at arbejde med gratis programmer, så du kan designe din egen højttaler bagefter. 

Højttaleren

Hos os laver vi dog noget ret specielt - en panelhøjttaler (DML), som vi har udviklet her hos UngKolding, så du kan få den bedste lyd billigst muligt. Panelhøjttalere er kendetegnede ved at give et særligt lydbillede, der især er godt til film og gaming. Det er dog også fint til musik. Panelhøjttalere er også særligt gode til at tage imod EQ; fx rumkorrektion fra en receiver. Og det bedste af det hele er, at det hverken er en svær eller dyr højttaler at bygge. Vi vil dog også snakke om mulige opgraderinger, som kan laves hen ad vejen, hvis du skulle have lyst til at arbejde videre efter kurset. 

Du skal fx være opmærksom på, at panelhøjttalere ikke spiller meget bas, men sammen kan vi se på at designe en subwoofer, og så har du et vinder-anlæg, som du selv har lavet. Og så er panelhøjttalere relativt store, men de er flade og brede, så de passer godt ind med fx fladskærme.

Så hvis du vil lære at bygge højttalere, og hvordan man bruger software til hjælp, så er det her kurset for dig. Bagefter kan du bygge lige dét, som du vil.Senest opdateret 04.07.2024 14:37 af YKLJON